dimecres, 30 de novembre del 2011

COMPETÈNCIA 1.

Competència comunicativa lingüística i audiovisual.
(Competència transversal; competència comunicativa) 

        Capacitat de saber comunicar oralment (conversar i escoltar) i expressar-se per escrit i amb els llenguatges audiovisuals, fent servir el propi cos i les TIC, amb gestió de la diversitat de llengües, amb l’ús adequat de diferents suports i tipus de text i amb adequació a les diferents funcions. Implica el coneixement de la diversitat cultural i el de les regles de funcionament de la diversitat lingüística, així com les estratègies necessàries per interactuar d’una manera adequada.


Competència comunicativa lingüística i audiovisual des de les matemàtiques.

  • Incorporació dels elements essencials del llenguatge matemàtic a l'expressió habitual i utilització precisa i adequada.
  • Descripció verbal dels raonaments i dels processos: facilitar l'expressió i propiciar l'escolta de les explicacions dels altres, desenrotllant la pròpia comprensió, l'esperit crític i la millora de les destreses comunicatives.

Valoració general de l'1 al 4:
      1 punt.   - Conèixer  el llenguatge matemàtic.
      2 punts. - Saber utilitzar el llenguatge matemàtic en l'expressió habitual, adequadament.
      3 punts. - Saber descriure, de forma oral, els raonaments i els processos, amb conceptes matemàtics.
      4 punts. - Dominar molt bé els punts anteriors i a més desenrotllar l'autocomprensió i l'esperit crític, sabent comunicar-ho, explicar-ho, en públic. (Escrit, verbalment o amb material audiovisual).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada